Suntem alături de tine

Contacteaza-ne oricând!

Bun venit pe pagina noastră de contact!
Suntem bucuroși să aflăm că sunteți interesat să luați legătura cu noi pentru serviciile noastre sociale.
Vă rugăm să folosiți formularul de contact de mai jos pentru a ne trimite un mesaj, iar echipa noastră vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți întrebări frecvente, vă invităm să le parcurgeți mai jos, unde am răspuns deja la câteva dintre ele.

Întrebări frecvente
Ce tipuri de servicii sociale oferiți?

Oferim o gamă variată de servicii sociale menite să sprijine comunitatea noastră. Acestea includ: Servicii de protecție socială, servicii de ajutor material pentru persoanele cu handicap

Cine poate beneficia de serviciile voastre sociale?

Serviciile noastre sociale sunt disponibile pentru toți membrii comunității noastre, indiferent de vârstă, gen, etnie sau altă caracteristică. Ne străduim să fim incluzivi și să oferim ajutor tuturor celor care au nevoie.

Cum pot solicita serviciile voastre?

Pentru a solicita serviciile noastre sociale, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact de mai jos sau să ne sunați la numărul de telefon afișat pe site. Un membru al echipei noastre vă va ghida prin procesul de solicitare și vă va oferi toate detaliile necesare.

Care sunt costurile serviciilor sociale oferite?

Serviciile sociale pe care le oferim sunt gratuite pentru beneficiari. Ne dorim să asigurăm accesul la ajutor pentru toți cei care au nevoie, fără a impune costuri financiare.

Cum pot contribui sau să mă implic în programele voastre sociale?

Suntem deschiși la implicarea comunității în programele noastre sociale. Dacă doriți să contribuiți, să voluntariați sau să oferiți sprijin în orice alt mod, vă rugăm să ne contactați și vom discuta mai multe detalii împreună.

Email

Trimite-ne mesaj!